top of page

over ons

hoe het allemaal begon

Lang geleden behaalde ik mijn diploma als elektricien en kwam ik in een groothandel voor schrijnwerkers in Torhout terecht. Daar automatiseerde ik regelmatig binnen de geveldraaiende houten kantelpoorten voor de klanten-schrijnwerkers. 

Na enkele jaren  hield ik het daar voor bekeken en ging ik op zoek naar een andere uitdaging.  Die vond ik als onderhoudstechnieker in een grote fabriek te Ardooie waar ik o.a. ook het onderhoud en de herstellingen aan de poorten en laadkaaien moest uitvoeren.

Als zelfstandige in bijberoep bleef ik verder poorten automatiseren en plaatste ik ook poorten in onderaanneming voor de firma  Crawford.

Ik had intussen voldoende vakkennis en ervaring opgebouwd om aan een volgend hoofdstuk te beginnen. Ik werd volledig zelfstandig, zocht en vond een betrouwbare leverancier voor sectionale poorten en heb intussen een klantenbestand opgebouwd in de omgeving van Oostkamp, Beernem, Wingene, Lichtervelde, Brugge, Tielt, Roeselare tot in de verste uithoeken van West-Vlaanderen.

Tijd voor een eigen website! Ik gebruik materialen van de beste kwaliteit gecombineerd met ervaren vakmanschap en dit voor een correccte prijs. Hopelijk wordt ook u via deze weg één van mijn vele tevreden klanten.

 

Koptekst 6
Op weg naar een tevreden klant
Op w
Op weg naar een tevreden klant
Op weg naar de volgende klant
Op weg naar de volgende klant
garagepoorten zedelgem.jpg
bottom of page